3 мар. 2019 г., 22:33

България 

  Поэзия
255 0 0

България е моята родина,

омайва ни с красота,

малка е, но ме е пленила

и за нищо на света не бих я заменила.

 

Тук са моите деди и

с гордост казвам, с български черти

трудолюбие, доброта и понякога тъга,

че сме далече от голямата рода.

 

Никога не бих забравил,

тази природна, планинска красота.

В нея аз родих се и обичам,

тук са майка и баща.

 

Таня Йорданова 25.07.2018

© Tanya Yordanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??