България е моята родина,
омайва ни с красота,
малка е, но ме е пленила
и за нищо на света не бих я заменила.
Тук са моите деди и
с гордост казвам, с български черти
трудолюбие, доброта и понякога тъга,
че сме далече от голямата рода.
Никога не бих забравил,
тази природна, планинска красота.
В нея аз родих се и обичам,
тук са майка и баща.
Таня Йорданова 25.07.2018
© Tanya Yordanova Всички права запазени