Уморени от празнуване
и с препълнени кореми
днес отново си мишкуваме
и потъваме в проблеми...
Е, това е, продължава
влакът ни еднопосочен,
че във нашата държава
релсите са кръг порочен...
Пуф-паф, айде във купето,
няма нужда от билет
здраво щом ти е дУпето -
И Наздраве за късмет!...
----
Написано тук и сега.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены