May 7, 2021, 12:40 PM  

Българското влакче на ужасите 

  Poetry » Civilian
258 0 2

Уморени от празнуване 

и с препълнени кореми

днес отново си мишкуваме

и потъваме в проблеми...

 

Е, това е, продължава

влакът ни еднопосочен, 

че във нашата държава 

релсите са кръг порочен... 

 

Пуф-паф, айде във купето,

няма нужда от билет

здраво щом ти е дУпето -

И Наздраве за късмет!... 

----

Написано тук и сега. 

 

Георги Каменов 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??