Бъркотия
Захапваме ябълката алчно от двете страни,
Какво като си чукнахме малко носовете,
Подробности,
Бързо, няма време
за глезотии...
Трохички споделеност,
Мънички, жалки,
неутолени егоисти,
перушинки в бели роклички,
духнати нанякъде от вятъра...
© Цветелина Александрова Все права защищены
Петроний, ако нещо ти допада, не му мисли много за символите, просто се остави за малко на течението или на вятъра, опитай!
поздрави на всички!