Бързата работа...
Наливайки Европата
във фондовете „Иха!”,
забравяше за сопата
и разни облажиха.
Сега опява същата:
„Мошеници такива,
еврата да ни връщате,
че с нас шега не бива!”
Парàта тук е, стисната
за „черните” години
или в канала плисната,
или обича кино...
... Та в бъчва незакисната
налива ли се вино?!
© Марин Цанков Все права защищены