16 окт. 2010 г., 19:36

Бюджетен деПицит 

  Поэзия » Юмористическая
642 0 10

Дянков реже постна пица.

Уж е всеизвестна стипца,

но за вътрешни момчета

по-големички парчета

е подготвил, няма начин.

Всеки, в майстора вторачен,

се облизва и преглъща...

В тази изгладняла къща

що да стори? Тук печурка,

морков там, за гарнитурка,

бутне Дянков, па намига:

- Хайде, в криза туй ви стига!

Само родната културка

даже и без гарнитурка

си остана, без надежди...

Но нали си има Вèжди,

ще ù дялне той да хрупка

нова пица – пица-дупка.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??