5 мая 2021 г., 17:57

**** 

  Поэзия
660 0 0

На огъня захвърлих своят дух сломен,
в жаравата да тлее съска и цвърчи.
Да се превърне в помен чер изпепелен,
осакатен, изгнил с избодени очи.

 

Аз водех смело своя ескадрон
през бури, смърт, война и сеч.
Опасен, смъртоносен скорпион,
сразявах враговете отдалеч.

 

На край света последен крал един,
той падна мъртъв под мощта ми.
Положиха го в гробница подир,
там гдето гние и духът ми.

 

Насред безбрежното море от смърт,
последен войн изгубил днес целта си
Последен миг над смъртния одър,
последен дъх ме в пъкъла отнася,
 

© Joakim from the grave Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??