12 июн. 2022 г., 10:10

*** 

  Поэзия » Любовная
276 0 0

В есенна мъгла - ликът ти.
С телефонен вкус ти е гласът.
Ала душата ти е изворна вода -
пих, опих се... жаден все стоя...

Душата ти е изворна вода -
сам не зная моята каква е.
До премала жадна е била...

© Кирил Тенджов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??