12 jun 2022, 10:10

*** 

  Poesía » De amor
278 0 0

В есенна мъгла - ликът ти.
С телефонен вкус ти е гласът.
Ала душата ти е изворна вода -
пих, опих се... жаден все стоя...

Душата ти е изворна вода -
сам не зная моята каква е.
До премала жадна е била...

© Кирил Тенджов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??