Мечти, желания, копнежи...
Игра на думи - лабиринт, пълен с опасности.
Докосваш, бягаш - опасността заобикаляш,
не спираш, а трябва все някога да се справиш.
Вярваш - правиш се на интересен.
Залъгваш се и какво...?
Знаеш, че след всичко винаги едно остава
сърце, обляно в самота,
сърце в кървава празнина.
© Валиша Все права защищены