25 февр. 2010 г., 09:41

* * * 

  Поэзия
806 0 7

Не търся бройка, не търся пари,
търся кой леда да разтопи.
Ти имаш този шанс сега,
не обвивай още леда.
Нека дадем воля на чувствата,
нека повярваме един на друг,
нека бъдем приятели!
Не търся секс дори,
не търся и болка в сърцето ми.
Просто ми трябва мъжка ръка,
протегни я сега!
Утре може да съм сама,
но днес повярвах на теб.
Дано този път не греша,
нямам право на това.
Нека ледът да стане поточе
от радост и щастие,
от любов и вълнение!
Нека повярваме във любовта,
нея все пак я има на света!
Нека това да бъде нашият шанс!!!

 

 

© Антоанета Лазова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??