20 июл. 2007 г., 23:25

*** 

  Поэзия
558 0 0
          
Пореден тъжен ден...
Крачех бавно под дъжда студен.
Не виждах цвят с очите,
не чувах звук с ушите.

Чувствах само болка и тежест в гърдите
и усещах как напират сълзите.
Крачех бавно под дъжда студен
и проклинах този ден.

По тротоара мокър крачех,
крачех, крачех и все до никъде не стигах...

© Деян Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??