27 мар. 2022 г., 19:55

*** 

  Поэзия
168 0 0

Най-трудната част е,

когато си тръгнеш и ме оставяш да се надявам

Всички тези обещания,

които дадохме, те ще бъдат нарушени

 Оставяш ме толкова объркан

 

 Проклятието на сърцето ми

Без теб просто не мога да чувствам

Без теб този свят не е реален за мен

 

Така че върви, остави ме тук сам

Разбий ме до кости

По-добре да съм сам

 

Не ме буди, защото не искам да виждам слънцето

Просто искам да се чувствам вцепенен

Не искам да съм влюбен

Това винаги се случва, думите не съвпадат с действия

 И така, какъв е смисълът да бъдеш разочарован?

Предполагам, че това е просто историята на живота

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??