9 дек. 2008 г., 17:37

* * * 

  Поэзия
402 1 0
Не искам да ми казваш колко съм красива
Без теб тази фалшива красота нищо не струва
Не искам звездите нощем с моето име да наричаш
Да ме гледаш с поглед мил с очи блестящи
Не ща и да ме галиш с длани нежни да ме целуваш с устни горящи
Не искам дори да мислиш с усмивка за мене небесна
Няма да те жадувам и да те бленувам с жар
Чуждите любови ми се струват прах
Как да ги сравнявам с твоите дихания
Грозни черни низки чужди желания

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??