15 авг. 2009 г., 19:55

Царева поляна 3 

  Поэзия » Другая
722 0 17

 

Кротко си тече животът

като бисерна река...

От зори до здрач работят

по градини и поля.

 

 

Всичко, що са посадили

и отгледали с любов,

с благодарност го събират -

ритуал и стар, и нов.

 

 

Уморено - спи селцето

в люлката на вятър тих.

А отгоре храмът свети

и молитвено шепти...

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??