10 нояб. 2008 г., 11:48

Царство Някъде 

  Поэзия
4978 0 2
Някъде там - далече от нас,
далече от нашия смях,
много дълбоко в морето -
имаше царство Някъде.
Живееха там много русалки
с царя си Някой и принцесите Има и Рима.
Има бе грозна, но мила,
а Рима - красива, но завистлива.
Царят не мислеше за това -
та нали бяха царство,
изпълнено с игри без тъга.
Има помагаше на всеки в беда,
а Рима си присвояваше славата след това.
И всички бяха съгласни да е така.
Макар че Някъде е далече от нас,
тук също често става така.

© Габриела Григорян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??