26 янв. 2012 г., 09:58

* * * 

  Поэзия
417 0 0

Обичам те като дума  в стих,

като песен, запята наум,

като усмивка, в сън заспала,

като дъх на свежа гора,

която вдишвам и се разтварям,

обичам те като пулс на сърце,

което работи в мене.



© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??