Jan 26, 2012, 9:58 AM

* * * 

  Poetry
419 0 0

Обичам те като дума  в стих,

като песен, запята наум,

като усмивка, в сън заспала,

като дъх на свежа гора,

която вдишвам и се разтварям,

обичам те като пулс на сърце,

което работи в мене.



© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??