Без подправки
Ще кажа „не“ от днес!
Омръзна ми да съм с финес!
„Не“ на злобните усмивки,
„не“ и на фалшивите обвивки!
Писна ми да съм лоялна,
играта вече е банална!
Всички аз да ги разбирам,
в положение да влизам!
Да ги обичам и почитам,
и много, много да не питам!
„Не“ от днес и в любовта!
Замръзна вече ми кръвта!
„Да“ на себе си ще кажа!
Чувствата - в гаража!
„Да“ на новите любови
за забавления готови!
Дали ще мога да успея
или пак ще оглупея?!
Питам се и ми е болно -
без любов ще е безсолно!
© Манипулирам Все права защищены