13 сент. 2017 г., 21:25  

´´´ 

  Поэзия » Другая
224 0 0


Обърнах се за секунда и тогава то изкълва очите ми,
обзет от болка така и не видях на къде отлетя.
Любимото ми малко мое,  единствено на света соколче, 
писука пред прозореца сега, а аз  не мога да го видя.

 

 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??