13.09.2017 г., 21:25 ч.  

´´´ 

  Поезия » Друга
215 0 0


Обърнах се за секунда и тогава то изкълва очите ми,
обзет от болка така и не видях на къде отлетя.
Любимото ми малко мое,  единствено на света соколче, 
писука пред прозореца сега, а аз  не мога да го видя.

 

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??