17 сент. 2010 г., 19:16

Целият ми свят 

  Поэзия
880 1 0

Толкова болка са събрали тези очи,
толкова копнежи, надежда и страх.
Аз в тях виждам слънчеви лъчи...
в тези очи виждам целия свят!

Когато гледам в теб... времето спира.
Чувам детски смях като стотици звънчета,
нежни звуци от ангелска лира
и се издигам нагоре в небето.

Летя над гори и планини зелени,
свободна и засмяна.
Около мен ангели с чудни премени,
под мен - земя в светлина обляна.

Тук горе...
Няма бъдеще и минало,
няма болка и сълзи.
Всичко красиво, което някога е имало,
е събрано в твоите очи!

© Диди Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??