19 нояб. 2011 г., 17:49

Целият ми свят си ти! 

  Поэзия » Любовная
1727 0 25

От пламък клада ще издигна,

с искри ще галя Любовта,

през хиляди земи до теб ще стигна,

ври във мен кръвта.

 

Целият ми свят си ти!

Миг от Вечността!

Обичам те! Ехти...

Вик от същността.

 

Страхът е слабост за сърцето.

Мога да го победя.

Вярвам. Аз съм битието - 

в живота, в корена, в прахта...

© Елeна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??