От пламък клада ще издигна,
с искри ще галя Любовта,
през хиляди земи до теб ще стигна,
ври във мен кръвта.
Целият ми свят си ти!
Миг от Вечността!
Обичам те! Ехти...
Вик от същността.
Страхът е слабост за сърцето.
Мога да го победя.
Вярвам. Аз съм битието -
в живота, в корена, в прахта...
© Елeна All rights reserved.