16 июл. 2007 г., 22:24

Целуни ме... 

  Поэзия
923 0 8
Целуни ме!  
                        Хайде, мили, целуни ме...
С целувка нежна бързо  ме дари.
И силно към сърцето притисни ме
- тогава моят поглед ще блести.

Ще ме изпълни светлината цяла
и аз от любовта ще заискря...
И всяка нежност, що съм премълчала,
безмълвно със очи ще ти мълвя...

В най-светлата дъга ще се превърна
и цветен ще се буди твоя ден.
С най-чистата любов ще те обгърна
и с нея цял живот ще си дарен...

... Но, хайде, мили...
                                    Бързо целуни ме...

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??