Ела при мен в самотната ми стая
и припомни ми за годините ни диви
за раните които не зараснаха
и думите които не си казахме,
за силата която не намерихме
и прошката която не си дадохме
как крехки се оказа сме били
и колко много сме били чупливи
от болката която изгори ни
недей плачи защото е безсмислено
обичай ме понеже съм единствен
целувай ме защото си отивам
© Ник Все права защищены