26 mar 2017, 19:01

Целувай ме 

  Poesía » Otra
481 0 6

 

Ела при мен в самотната ми стая
и припомни ми за годините ни диви
за раните които не зараснаха
и думите които не си казахме,
за силата която не намерихме
и прошката която не си дадохме

как крехки се оказа сме били
и колко много сме били чупливи
от болката която изгори ни
недей плачи защото е безсмислено
обичай ме понеже съм единствен
целувай ме защото си отивам

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??