2 июн. 2006 г., 12:31

Целувка 

  Поэзия
1266 1 4

Прощална целувка ли беше това
или целувка на ново начало?
... Все едно е сега,
снегът си вали и всичко е бяло.

А времето сякаш бе спряло за нас -
изчезнаха улици, къщи...
Щом аз съм до теб и ти си до мен,
не искам назад да се връщам.

1997 г.

© Деница Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??