2 сент. 2009 г., 13:26

Целувки край Чая 

  Поэзия » Любовная
536 0 7

Донасят прохлада водите на Чая
и в тебе отново със обич се сгушвам,
а въздухът шепне с кристална омая
и в трепета мой на сърцето се вслушвам.

Красиво е там със теб под небето -
ръката ти топла копнежно да чувствам,
прегърнати двама - душите ни слети,
а с устните диви целувки да вкусвам.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??