Sep 2, 2009, 1:26 PM

Целувки край Чая 

  Poetry » Love
543 0 7

Донасят прохлада водите на Чая
и в тебе отново със обич се сгушвам,
а въздухът шепне с кристална омая
и в трепета мой на сърцето се вслушвам.

Красиво е там със теб под небето -
ръката ти топла копнежно да чувствам,
прегърнати двама - душите ни слети,
а с устните диви целувки да вкусвам.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??