6 февр. 2008 г., 11:40

Цена 

  Поэзия » Другая
529 0 3
 

ЦЕНА

 

Колко ще струва да бъдем щастливи?

Щастие търся - с по-ниска цена.

С малко пари, много ли искам?

Да съм близо до теб, да не си ти сама.

 

Да притихнем след всички бури сурови.

Да сме двама е само моята цел.

Всеки срещнат за евтино щастие моля,

Аз пък искам да бъда силен орел.

 

Знам, от всички орелът най-страда.

Висините превзел, той си търси гнездо!

Ако дойдеш, бяла орлице,

ще те взема под мойто крило.

 

Като птици ще литнем в простора!

Вплели криле, да търсим гнездо.

Отвисоко ще видим човешката злоба -

как се мъчи да срине всичко добро!

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Летете!!! Чуден стих!!!
  • Прекрасно си го казал!...Като птици ще литнем в простора!

    Вплели криле, да търсим гнездо.

    Отвисоко ще видим човешката злоба -

    как се мъчи да срине всичко добро!...Страхотно!
  • Щастието е състояние на съзнанието... Няма цена.
Предложения
: ??:??