29 янв. 2015 г., 09:09  

Цената на тока 2 

  Поэзия » Гражданская
356 0 0

Душата ми от ужас изтръпва -

таз година токът ще поскъпва!
Монополите пак ще печелят

и на наш гръб ще богатеят,

такава е жестоката ни съдба,

уви, ще ни докарат до ръба!

Както лесно може да се разбере -

беднякът от системата се дере!

Кой ти гледа съдбата на роба -

слаб е от раждането до гроба!

 

 

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??