22 окт. 2006 г., 12:23

Чакам те! 

  Поэзия
722 0 2

Със затворени очи докосвам мрака

и чакам да се появиш.

В очи да ме погледнеш

и тъгата ми да присвоиш.

Да вземеш пак ръката ми, да ме погалиш.

Да ме превземеш и да ме запалиш.

Да ми покажеш, че със тебе сме сами!

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??