22 oct 2006, 12:23

Чакам те! 

  Poesía
718 0 2

Със затворени очи докосвам мрака

и чакам да се появиш.

В очи да ме погледнеш

и тъгата ми да присвоиш.

Да вземеш пак ръката ми, да ме погалиш.

Да ме превземеш и да ме запалиш.

Да ми покажеш, че със тебе сме сами!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??