Oct 22, 2006, 12:23 PM

Чакам те! 

  Poetry
719 0 2

Със затворени очи докосвам мрака

и чакам да се появиш.

В очи да ме погледнеш

и тъгата ми да присвоиш.

Да вземеш пак ръката ми, да ме погалиш.

Да ме превземеш и да ме запалиш.

Да ми покажеш, че със тебе сме сами!

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??