24 мая 2017 г., 01:08

Благородство... 

  Поэзия
483 2 6

 

Благородство...

 

Посветено на леля Тони...

 

Благородство? За кого си мисля?

Всички развълнувано подават уши.

Не си мисля за кралете на Англия.

Нито пък зa империята на Хабсбургите.

 

Защото благородство е да се бориш

с чиста душа, а не със кръв и оръжия.

Благородство е красотата, която носиш

отвърте и която осезаваш във вселената.

 

Благородство е вярата и труда в доброто.

Единственият избор и път към щастието.

Най - красивите и ухайни цветя в живота.

То се намира в теб. В енергията. В любовта ти.

 

В това, което приемаш, избираш и даваш...,

в това да прегърнеш всеки с усмивка.

Затова си мисля и пея за теб, щом до мен 

достигнат този въпрос и лъчите на слънцето.

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

23. 05. 2017 год. Честит рожденден лелю Тони! Горда съм с теб! И те обичам много! Още много такива юбилеи заслужаваш! Специални дни и моменти! Да си ми жива и здрава, все така усмихната, весела, засмяна и още по - щастлива и обичана! Заслужаваш го! Прекрасен ден и вечер изживяхме...благодаря ти за подкрепата и вдъхновението винаги! :) :) :) 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??