23 янв. 2021 г., 19:34

Черен флаг 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
501 0 2

Черен флаг... Пиесата е драма.

Прологът тече, а теб те няма.

Пред театъра те чакам пак.

Ти не идваш... Ах, не виждам знак

и тъгата ми е по- голяма.

 

Първо действие започна... Пряма

любовта е, мигновено с плам, а

още чакам те пред този праг

и до мен се вее черен флаг...

 

Второ действие, развръзка - гама

от интриги, чувства, блян и зрак.

Все отвън съм аз и искам двама

да сме заедно... О, моя Дама!

Трето действие... Финал - и щрак -

спусна се завеса... Черен флаг.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Защо не дойде? Заради теб изпуснах пиесата! Исках да я почувстваме заедно! " Ромео и Жулиета " . Следващият път не забравяй! Запазил съм места във ВИП ложата, отляво на Кралицата!
  • Невероятен си...
    Въображението ти те носи на крилете си...
Предложения
: ??:??