18 авг. 2007 г., 22:46

Черна магия 

  Поэзия
1051 0 4
                 Черна магия                

         Искаш да ме омагьосаш
         със магия черна,
         разумът си да загубя
         и по теб да вехна.
        
         Искаш да ме имаш цяла,
         всичко без остатък:
         мислите ми и мечтите,
         тялото, душата.

         Ти магия ми направи,
          от нощта по-черна,
          за да бъда вечно твоя,
         до гроб да съм ти верна.

         Но магията се върна
         със обратна сила,
         ти сега за мен изгаряш, 
         аз оставам ледна.
     

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??