14 авг. 2009 г., 11:36

Черната принцеса в нощта 

  Поэзия » Любовная
846 0 1

Черната принцеса ме наричаш;

принцесата със ледено сърце.

Бавно и зловещо се усмихваш

на делото, извършено от теб.

 

Черната принцеса остана

с прякора, даден ù от теб.

Тя не е личност вече, а измама;

тъмна сянка в нощното небе.

 

В миг тогава тя усети

студа във твоите очи;

накара те да се страхуваш

и с пълна сила те плени.

 

Другият път, затова помисли,

преди някого да нараниш;

преди той да се обърне срещу теб

и да разбие твоето сърце.

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще напиша нещо изтъркано -- идеята е добра, но изпълнението можеше да е и по-добро. Най-малкото скъси последния ред на предпоследната строфа.
Предложения
: ??:??