15 апр. 2014 г., 20:36

Черно-бели ужаси-2 

  Поэзия » Белые стихи
707 0 0

Бяла тишина, изящно подредени 

бели и черни кристали.

Грешни мръсници

танцуват дяволски танц,

върху тънки дантели.

 

Сласт, страх вплетени в грях -

хиляди горещи тела

в нощта безумна

се стопяват в пламъка на вечността!

 

Улични музиканти

споделят съдбата си

с голи мургави момичета,

родени с бели мечти

и бели момичета,

търсещи себе си.

 

С черна кръв примесена с гняв

очакват лепкава нежност.

© ДАНИЕЛА Грензовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??