Бяла тишина, изящно подредени
бели и черни кристали.
Грешни мръсници
танцуват дяволски танц,
върху тънки дантели.
Сласт, страх вплетени в грях -
хиляди горещи тела
в нощта безумна
се стопяват в пламъка на вечността!
Улични музиканти
споделят съдбата си
с голи мургави момичета,
родени с бели мечти
и бели момичета,
търсещи себе си.
С черна кръв примесена с гняв
очакват лепкава нежност.
© ДАНИЕЛА Грензовска Всички права запазени