22 сент. 2006 г., 10:37

Черно - бяло 

  Поэзия
689 0 0
Чаша кафе - метална лъжица
сънено лице - тъжно сърце
сълзи в очите - болка в гърдите
дъждовни облаци - опустошителни урагани
догаряща цигара - пълен пепелник
ароматна свещ - бледо осветление
разноцветни коли - пълни улици
една жена - един мъж... но на разтояние!
Красиво начало - тъжен край
страстна любов - за една нощ
употребена жена - задоволен мъж
нищо ново - просто ежедневие!

© Силвия Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??