Sep 22, 2006, 10:37 AM

Черно - бяло 

  Poetry
700 0 0
Чаша кафе - метална лъжица
сънено лице - тъжно сърце
сълзи в очите - болка в гърдите
дъждовни облаци - опустошителни урагани
догаряща цигара - пълен пепелник
ароматна свещ - бледо осветление
разноцветни коли - пълни улици
една жена - един мъж... но на разтояние!
Красиво начало - тъжен край
страстна любов - за една нощ
употребена жена - задоволен мъж
нищо ново - просто ежедневие!

© Силвия Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??