4 мар. 2014 г., 21:28  

Честит 3 март! 

  Поэзия » Гражданская
448 0 1

Раята бе слаба, отчаяна и бедна,

но в мрака светлина се появи -

за идеал народът ни прогледна,

на Шипка храброст прояви,

саможертвата не бе напразна -

приключи тиранията омразна!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??