5 мая 2016 г., 20:17  

Честит Гергьовден на родната армия! 

  Поэзия » Гражданская
380 0 0

На славната армия родна

това е празникът чуден

и за да е България свободна

тя вървя по пътя труден.

 

Мнозина живота си изгубиха,

за да я има родината ни мила!

Те искрено българското любиха,

затова татковината се бе спасила!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??