May 5, 2016, 8:17 PM  

Честит Гергьовден на родната армия! 

  Poetry » Civilian
331 0 0

На славната армия родна

това е празникът чуден

и за да е България свободна

тя вървя по пътя труден.

 

Мнозина живота си изгубиха,

за да я има родината ни мила!

Те искрено българското любиха,

затова татковината се бе спасила!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??