8 мар. 2020 г., 07:39

Честит Осми март, жени! 

  Поэзия » Другая
692 0 0

Нека ние, мъжете, по-хуманно,

по-мило да постъпваме с вас,

че да ви тормозим е срамно,

че и за нас самите идва тежък час.

Душата ми добра тъжи,

че вие често сте жертви на грубост,

на яки, но цинични мъже,

що не знаят, че насила не става хубост.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??