8 мар. 2019 г., 12:15

Честит празник, дами! 

  Поэзия » Другая
606 0 0

Честит празник, мили жéни!
Вие често от мъжете сте унижени,

те често се държат грубо с вас -

приемете моите извинения от всички нас!

На празника се чувствайте добре -

поне един ден в годината да не сте зле...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??