1 нояб. 2020 г., 19:19

Честит празник на будителите! 

  Поэзия » Гражданская
278 1 0

Нека не се срамуваме

от нашия език и род,

нека да празнуваме -

целия български народ!

 

В сърцата ни пламък има -

обич към нашата родина!

Горди сме с нашето име

и с природа като райска градина!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??